Om Mig

dottDesign

Vem är jag?

Jag heter Nausikaa Dahllöf och är ägare av företaget dottDesign.

 

Under de senaste tio åren har mitt största intresse varit pärlor i olika former. Då jag är pedagog till yrket föll det sig naturligt att jag även i mitt företag ville arbeta med att förklara, visa och entusiasmera andra personer in i pärlornas värld. Då jag även är utbildad läromedelproducent är det för mig viktigt att se till att alla förstår, vara oerhört klar och informativ i hur processen går till, vägen till ett färdigt resultat.

 

Jag gillar olika geometriska former vilket gör att mina alster (smycken) oftast är närbesläktade med olika former. Mina smycken är uppdelade efter olika former, hårda som mjuka former.

 

Då jag ännu hittar nya tekniker men framför allt nya material är denna värld oerhört berikande.

 

Att arbeta med händerna och klura ut hur olika smycken ska se ut får jag också ut mycket av min kreativa och analytiska förmåga.

 

Vilka tekniker är jag mest förlorad i: Peyote, RAW, hana-ami, tatting, netting och polymer clay.

 

Vilka material intresserar mig mest: Swarovskikristaller i alla dess former, delica, daggers, tila beads, cubes och polymer clay.

 

Vilka färger är mest förekomna i mina alster: Silver, brons, koppar, guld, svart och röd. Just nu är roséguld en klar favorit. Om du vill se vad jag har gjort kan du lätt gå in och kika i mitt galleri där finns mina smycken i alla dess olika former.

 

Varför inte förlora dig in i pärlornas värld, gå en kurs hos mig eller varför inte köpa en tutorial (beskrivning) och gör ditt eget smycke. Under länkar hittar du länkar till flera olika pärlbutiker på nätet där du lätt kan få tag på materialet som du behöver för att skapa mina smycken.

 

Varmt välkommen till dottDesign.

 

Sidan senast uppdaterad 181026

 

Copyright © All Rights Reserved.

 

nausikaa@dottdesign.se

Nausikaa Dahllöf, Älvsjövägen 102, 125 32 ÄLVSJÖ, 0707317169